Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ heeft opvolger Rasmus Elm binnen


31 augustus 2012 - Markus Henriksen komt de gelederen van AZ definitief versterken. AZ en Rosenborg waren het eerder deze al eens geworden over het grootste talent van Noorwegen. Vandaag signeerde de twintigjarige Henriksen in Alkmaar een vijfjarig contract.

Henriksen werd de afgelopen dagen medisch gekeurd, sprak met trainer Gerttjan Verbeek en kwam tot een vergelijk met AZ over een contract. "Ik heb voor AZ gekozen omdat de speelwijze van de club me ligt", aldus Henriksen in een eerste reactie.

De Noors international moet nog even wachten op zijn debuut. De transfer van Henriksen had voor vanmiddag 12.00 uur rond moeten zijn om speelgerechtigd te zijn voor komend speelweekend. Daarmee mist Henriksen dus de kraker tussen PSV en AZ.

AZ heeft met Henriksen de opvolger van Rasmus Elm in huis. De Zweedse middenvelder verruilde AZ eerder deze zomer voor het Russische CSKA Moskou. De afgelopen wedstrijden speelde Maher op de positie van Elm. Maher kan nu doorschuiven naar de nummer tien positie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!