Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Groningen wint op bezoek bij Den Haag


31 augustus 2012 - FC Groningen heeft haar eerste overwinning van het seizoen te pakken. Het elftal van Robert Maaskant wist vanavond op bezoek bij ADO Den Haag de volle buit te pakken door met 0-1 te winnen.

ADO Den Haag opende het duel furieus. FC Groningen leek te gaan capituleren maar bleek uiteindelijk knap op de been. Net in de fase dat het iets rustiger werd sloeg FC Groningen toe. Middenvelder Tim Sparv opende na 34 minuten spelen de score. De Fin kopte raak uit een vrije trap van Schet.

Ook na rust kwam ADO Den Haag goed ui de startblokken. Doelpunten vielen er niet meer al was ADO Den Haag dichtbij. Een kopbal van Vincento werd gestopt, een goal van Wormgoor werd afgekeurd. Door de nederlaag is ADO Den Haag haar ongeslagen status kwijt. In de eerste drie duels van het seizoen werd eenmaal gewonnen en twee keer gelijk gespeeld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!