Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Falcao leidt Atletico Madrid winst Super Cup


31 augustus 2012 - Atletico Madrid heeft in Monaco de Europese Supercup op haar naam weten te schrijven. De ploeg van Diego Simeone won met maar liefst 4-1 van Champions League-winnaar Chelsea.

Bij rust was het in Monaco al 3-0 voor de winnaar van de Europa League in 2011 en 2012. De Colombiaanse aanvaller Radamel Falcao nam de volledige doelpuntenproductie voor zijn rekening. Na rust werd het voor Chelsea nog erger. Verdediger Mirando scoorde namelijk de vierde Spaanse treffer. Pas een kwartier voor tijd redde Chelsea-verdediger Cahill de Engelse eer.

Een makkelijke overwinning dus voor Atletico Madrid die verrassend genoeg komend seizoen opnieuw uitkomen in de Europa League. Atletico Madrid wist zich via haar eindklassering in de Primera Division niet te plaatsen voor de Champions League, die eer ging naar Real Madrid, FC Barcelona, Valencia en Malaga.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!