Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax hengelt ook Dejan Meleg binnen'


31 augustus 2012 - Ajax heeft Dejan Meleg dan eindelijk te pakken. Met Vojvodina Novi Sad werd een akkoord bereikt over de transfersom. De zeventienjarige middenvelder werd het in april dit jaar al eens over een driejarig contract.

Ajax was destijds in de veronderstelling dat het enkel een opleidingsvergoeding moest betalen. FK Vojvodina Novi Sad oordeelde echter anders. Ajax en de Servische club moesten naar de onderhandelingstafel en kwamen er lange tijd niet uit. Nu is Vojvodina Novi Sad alsnog akkoord gegaan met een bod van volgens De Telegraaf 'enkele tonnen euro's'.

Volgens De Telegraaf troeft Ajax clubs als Internazionale, AC Milan, Arsenal, Borussia Dortmund, FC Basel en Club Brugge af. Meleg is pas vanaf 1 januari 2013 inzetbaar. Op 1 oktober wordt Meleg achttien en vervolgens kan er pas een werkvergunning worden aangevraagd. Meleg kwam eerder in het nieuws vanwege zijn zaakwaarnemer die tot 2030 recht heeft op 20% van alle inkomsten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!