Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Genk verlost Plet van bank FC Twente


31 augustus 2012 - Glynor Plet speelt de rest van het seizoen voor Racing Genk. De Belgische club van Mario Been huurt Plet van FC Twente waar de aanvaller na de komst van Castaignos en Bulykin weinig uitzicht meer had op speelminuten.

Na het vertrek van Luuk de Jong was Glynor Plet in de Europa League-ontmoetingen met Santa Clara en Inter Turku de eerste aanvalsleider van FC Twente. De voormalig speler van Heracles Almelo kon in deze wedstrijden echter totaal niet overtuigen.

FC Twente was bereid om Plet te verhuren aan NEC. Er was zelfs sprake van een akkoord. SC Heerenveen klopte ook aan voor Plet maar in het geval van de Friezen wilde FC Twente enkel over gaan tot verkoop. Dat was tegen het zere been van Plet. Nu trekt Plet dus de grens over voor zijn eerste buitenlandse werkgever.

Racing Genk was op zoek naar een vervanger van Christian Benteke. De Belgisch international trekt zo goed als zeker naar Aston Villa. Bij de oefeninterland tussen Belgie en Nederland was Benteke de enige speler op het veld die actief was in de Belgische competitie.

Plet speelt met Racing Genk eveneens in de Europa League. De ploeg treft in de groepsfase Sporting Lissabon, FC Basel en Videoton.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!