Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Boyata naar FC Twente


31 augustus 2012 - FC Twente heeft op de valreep van de sluiting van de internationale transfermarkt zich versterkt met Dedryck Boyata. De verdediger wordt gehuurd van Manchester City. Berichten over zijn komst waren er al langer.

Boyata had dit seizoen weinig uitzicht op speelminuten. In Enschede was de verdediger echter meer dan welkom. Eerder nam FC Twente ook al Edson Braafheid op huurbasis over. Braafheid komt over van Hoffenheim. Daarmee heeft FC Twente de versterking fors weten te versterken.

Er vertrok deze transferperiode tot dus nog geen enkele verdediger. De verwachting was dat Douglas zou verkassen maar een half uur voor sluiting van de transfermarkt is dat nog niet het geval. Wel is in een aantal landen, waaronder Portugal, Frankrijk en Rusland, de transfermarkt langer open.

Mogelijk dat FC Twente met de komst van Braafheid en Boyata inspeelt op een latere transfer van Douglas. FC Twente heeft verdedger ook nog de beschikking over Peter Wisgerhof en Andreas Bjelland. De laatsgenoemde is echter enige tijd uit de roulatie vanwege een stressfractuur aan zijn voet.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!