Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Janssen over vertrek: 'Blijft tussen de trainer en ik'


1 september 2012 - Een gesprek met Frank de Boer heeft Theo Janssen doen besluiten om Ajax te verlaten voor zijn jeugdliefde Vitesse. Dat gesprek vond ruim een maand geleden plaats. Hierop besloot Janssen dat hij wilde vertrekken uit Amsterdam.

"Daardoor is bij mij de knop omgegaan", zegt Janssen in gesprek met Eredivisie Live. De 31-jarige middenvelder was bij Ajax niet langer onomstreden maar dat was volgens Janssen niet de voornaamste reden om te vertrekken. "Maar het ging niet alleen over dat ik meer op de bank zou zitten. Ook meer. Ik zeg niet wat. Dat blijft tussen de trainer en ik. Dat zal niet veranderen."

Janssen vervolgt: "In dat gesprek zijn dingen gezegd waardoor bij mij duidelijk werd dat voor mij geen toekomst meer was bij Ajax. Mijn vertrouwensband met de trainer is toen verdwenen. Ik vind het jammer dat bij Ajax is gezegd dat ik niet wilde vechten voor mijn plek. Ik hield aan dat gesprek geen goed gevoel over. Ik wil best vechten voor mijn plek. Bij elke club zal ik moeten vechten voor mijn plek. Ik heb geen probleem om op de bank te zitten."

De middenvelder tekende deze week een driejarig contract bij Vitesse. Mogelijk dat hij aanstaande zondag al zijn rentree maakt in het geel-zwarte Viteses-shirt wanneer de Arnhemmers het in de eigen Gelredome opnemen tegen Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!