Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

McClaren over wintertransfers: 'heeft niet gewerkt'


1 september 2012 - Steve McClaren mocht in januari van dit jaar vier versterkingen halen om het lek bij FC Twente weer boven te krijgen. Liefst drie van de vier spelers vertrokken in de afgelopen transferperiode al weer. Terwijl de speelkansen van de vierde nieuweling in januari klein zijn.

In januari verwelkomde FC Twente Joshua John, Wesley Verhoek, Glynor Plet en Daniel Fernandes. Eerder deze transferperiode werd (tijdelijk) afscheid genomen van John. De aanvaller scoort op dit moment aan de lopende band bij de Deense kampioen FC Nordsjaelland.

Gisteren op de laatste dag van de transfermarkt liet FC Twente Plet en Verhoek vertrekken. Plet vertrok op huurbasis naar Racing Genk terwijl Verhoek met Feyenoord werd geruild voor Jerson Cabral. De speelkansen van Daniel Fernandes, derde doelman achter Mihaylov en Boschker, zijn nihil.

Steve McClaren: "Het heeft niet gewerkt." De Engelse trainer is gelukkig met de komst van Cabral in ruil voor Verhoek. "Cabral is ons type buitenspeler. Hij is flexibel, omdat hij zowel op links als op rechts kan spelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!