Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente liet Chadli niet naar Fulham gaan


1 september 2012 - Fulham heeft in de laatste uren van de transfermarkt tevergeefs bij FC Twente aangeklopt voor Nacer Chadli. De Tukkers hebben een bod van acht miljoen euro op de Belgisch international geweigerd.

Vorig jaar ging FC Twente nog wel akkoord met een lastminute bod van Fulham op Bryan Ruiz die in allerijl het vliegtuig naar Londen moest pakken. Na de uitgaande transfers van Ola John (Benfica) en Luuk de Jong (Borussia Monchengladbach) hoefde FC Twente echter niet meer zo nodig spelers te verkopen.

Had Fulham zaken kunnen doen met FC Twente dan hadden de Engelse fans nog even moeten wachten op Nacer Chadli. De voormalig middenvelder van AGOVV Apeldoorn is namelijk geblesseerd. Chadli liep in de uitwedstrijd tegen Bursaspor een spierblessure op en is nog enkele weken uitgeschakeld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!