Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'MVV is niet langer Hollywood aan de Maas'


1 september 2012 - Helmond Sport pakte na vier duels de volle buit in de Jupiler League: 12 punten. MVV mag ook nog altijd hopen op de eerste periodetitel. De Limburgers speelden gisteren met 0-0 gelijk tegen Telstar en heeft nu 10 punten.

"Het is hier niet langer Hollywood aan de Maas. De tijd dat er vijf testspelers rondliepen en personeel geen salaris uitbetaald kreeg is voorbij. Deze club heeft stappen gemaakt, zowel sportief als organisatorisch. We hebben nu jongens in de selectie die echt graag voor MVV willen spelen," aldus trainer René Trost in gesprek met De Telegraaf.

Trost heeft met MVV ook duidelijke doelen. "De afgelopen jaren hebben we met beperkte middelen de nacompetitie bereikt. Dat moet dit seizoen ook lukken, anders hebben we het gewoon niet goed gedaan. Maar stiekem mik ik op een plek in de top vijf. Het zou mooi zijn als we over vijf jaar structureel in de top van de Jupiler League mee draaien en de stap naar de eredivisie kunnen maken. Ja, deze club is nog volop in ontwikkeling."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!