Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Peppen: 'Liever Waalwijk dan Rusland'


1 september 2012 - Er lonkte deze zomer een lucratie avontuur voor de aanvoerder van RKC Waalwijk. Ard van Peppen kon aan de slag bij het Russische Amkar Perm maar besloot langer in het Mandemakers Stadion te blijven spelen.

Van Peppen in gesprek met Voetbal International: "Financieel was het goed, maar mijn doel is om in Nederland stappen te zetten. Qua levenswijze moet het ook aantrekkelijk zijn, en volgens mij zijn de mensen daar niet zo hip als hier. Je speelt daar wel tegen leuke ploegen, maar als ik er alleen financieel op vooruit ga hoeft het van mij niet. Ik wil gewoon bij een mooie club in Nederland terecht komen."

"Soms denk ik 'Waarom speel ik daar niet?' Nu moeten andere mensen dat ook gaan denken. Die gedachte is absoluut niet frustrerend, het is een ambitie geworden. Een ambitie die vertraagd is van wat ik aanvankelijk in mijn hoofd had, maar na het kampioenschap in de Jupiler League met RKC ging het snel. Als je tegenover Luciano Narsingh staat, is dat anders dan tegenover de rechtsbuiten van een club in de Jupiler League. Omdat er meer tegenstand is, kun je er op dit niveau meer uit halen."

Natuurlijk heeft Van Peppen voor zichzelf ook doelstellingen. "Een competitie als de Bundesliga is misschien wat hoog gegrepen. Eerst die mooie stap in Nederland, dat is reëel. Het verwachtingspatroon wordt bij een grotere club ook anders. Grote druk kan algemeen gesproken een issue worden, maar bij mij niet. Ik wil er na dit jaar achter komen waar mijn plafond ligt. Zo hoog mogelijk in het linkerrijtje. En dan bedoel ik traditioneel gezien, want momenteel staan er maar drie ploegen boven ons."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!