Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC ontvangt 3 miljoen euro voor Nuytinck


1 september 2012 - Bram Nuytinck tekende vrijdag voor vier seizoenen bij het Belgische Anderlecht. NEC ontvangt bijna drie miljoen euro voor de linksbenige verdediger, zo meldt Omroep Gelderland.

"Ik ben hartstikke trots dat een club als Anderlecht mij wil', zei Nuytinck bij zijn presentatie. "Dat ze eerst Moisander wilden, maakt mij niet uit. Ik voel me geen tweede keuze. Het contact met Anderlecht dateert al van enige tijd geleden en dinsdag zat ik vol spanning naar de match tegen AEL Limassol te kijken."

"Ik kijk er dan ook enorm naar uit om Champions League te spelen. Na elf jaar bij NEC ben ik gewoon toe aan deze stap. Ik ben een verdediger die hard is in de duels, maar ik hou ook van mooi voetbal. Een verzorgde opbouw is belangrijk."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!