Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Wiel voor 4 jaar naar Paris Saint-Germain


2 september 2012 - Gregory van der Wiel gaat definitief aan de slag bij Paris Saint-Germain. Dat bevestigde trainer Carlo Ancelotti van de Franse miljoenenploeg. Van der Wiel sluit na het weekend aan.

Zaterdagavond twitterde Van der Wiel al: 'Ik wil iedereen bedanken die mij de afgelopen jaren hebben gesupport. Ik ga Amsterdam en zeker Ajax missen na 13 jaar! Ik heb er heel veel mooie herinneringen aan overgehouden en zal voor altijd Ajacied blijven! Veel succes! #AFCA'

Vrijdag reisde Van der Wiel samen met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola naar Parijs. In Frankrijk ligt een 4-jarig contract voor de rechtsback klaar. De 24-jarige back zal maandelijks 300.000 euro gaan opstrijken. Ajax ontvangt een transfersom van tussen de 4,5 en 6 miljoen euro. Van der Wiel had in Amsterdam nog een contract tot volgend jaar zomer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!