Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse klopt Feyenoord in blessuretijd


2 september 2012 - Feyenoord heeft haar eerste nederlaag van het seizoen geleden. Op bezoek bij Vitesse werd in de blessuretijd met 1-0 verloren. Wilfried Bony scoorde de enige treffer van het duel. Vitesse blijft ook na vier duels dus ongeslagen.

Feyenoord was de bovenliggende partij in Arnhem. Met name in de tweede helft waren er een aantal goede mogelijkheden voor de Rotterdammers. Ruben Schaken en Lex Immers hadden de kans om Feyenoord op voorsprong te zetten. Defensief gaf Feyenoord eigenlijk niets weg.

Toch ging het mis voor de Rotterdammers. Zoals wel vaker dit seizoen wist men de verkregen kansen niet om te zetten in doelpunten. Nu kreeg men ook nog eens de deksel op de neus. Op aangeven van invaller Havenaar tikte Bony met een hakballetje de 1-0 binnen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!