Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil Leerdam graag behouden


3 september 2012 - Kelvin Leerdam is bij Feyenoord de meest bekende speler met een aflopend contract. Onderhandelingen over een nieuwe verbintenis om te voorkomen dat Leerdam transfervrij de deur zal uitlopen liepen de voorbije periode op niets uit.

Toch heeft technisch directeur Martin van Geel goede hoop dat Leerdam alsnog een nieuw contract zal tekenen. Van Geel in gesprek met RTV Rijnmond: 'We gaan straks rustig kijken of wij met Kelvin in gesprek gaan en of hij daar voor open staat. De meeste spelers liggen gelukkig langer vast. Wat dat betreft hebben we weinig zorgen.'

Kelvin Leerdam startte afgelopen zondag in de basis tegen Vitesse. Leerdam is zowel inzetbaar op het middenveld als op de rechtsbackpositie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!