Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

McClaren blij met nieuwe spelers FC Twente


3 september 2012 - Steve McClaren is enorm blij met de handelswijze van FC Twente op de laatste dag van de transfermarkt. Afgelopen vrijdag werden Edson Braafheid, Jerson Cabral en Dedryck Boyata door de Tukkers vastgelegd.

McClaren in gesprek met De Telegraaf: "Joop (Munsterman, red.) en Aldo (van der Laan, red.) hebben het geweldig gedaan. Door het bereiken van de groepsfase van de Europa League hadden wij een ruimere selectie hard nodig. We spelen tot de winterstop 34 wedstrijden en zowel tegen Bursaspor als tegen VVV is gebleken, dat kwaliteit op de bank heel belangrijk is."

De Engelse oefenmeester vervolgt: "Met Braafheid heb ik bij FC Twente al eerder gewerkt. Hij is een sterke verdediger met veel ervaring. Boyata ken ik al langer. Ik had hem al naar Nottingham Forest willen halen. Hij is een speler voor de toekomst, die we graag bij ons het werk wilden zien."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!