Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Overtoom kon naar Rusland en Turkije


3 september 2012 - Al na twintig seconden opende Willie Overtoom afgelopen weekend namens Heracles Almelo de score tegen RKC Waalwijk. Overtoom had na vrijdag (en de voorbije transferperiode) ook zo maar elders kunnen spelen.

"Er was interesse uit Rusland en Turkije, maar dat wilde ik mijn gezin niet aandoen", aldus de middenvelder van Heracles in gesprek met TC Tubantia. Vanuit Rusland zou de interesse zijn gekomen van FK Krasnodar. "In dat soort landen valt het grote geld te verdienen, maar dat kan over zes jaar ook nog. Ik heb nu andere prioriteiten."

Overtoom heeft een aflopend contract bij Heracles Almelo en zou dus komende zomer transfervrij de deur uit kunnen lopen. "De club is nog niet bij me geweest. Bij Heracles worden de gesprekken vaak in de winterstop gevoerd en dat vind ik ook goed. Zo kan ik me de komende maanden concentreren op het voetbal."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!