Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bony hoopt Vitesse nog te verlaten


3 september 2012 - Wilfried Bony kroonde zich tegen Feyenoord matchwinner door in blessuretijd met een leep hakballetje Vitesse de drie punten te bezorgen. De Ivoriaanse aanvaller is echter nog altijd vastberaden de Arnhemse club te verlaten.

De 23-jarige Bony had zijn zinnen deze transferperiode op een transfer naar een grotere competitie gezet. Vitesse werd het met Aston Villa echter niet eens. De Franse en Russische transfermarkt zijn nog wel open en daar hoopt Bony nu op. "Dat zijn de landen waar ik nog naar toe kan", aldus Bony in gesprek met De Telegraaf.

Eigenaar Merab Jordania is niet onder de indruk van de uitlatingen van Bony en afgelopen vrijdag van diens zaakwaarnemer in De Telegraaf. Jordania in De Telegraaf: "Het komt wel goed. We zijn hier met mooie dingen bezig en we weten wat we willen en hoe we het willen", aldus de clubeigenaar.

Bony heeft begrip voor de beslissing van Vitesse. "Ja, maar uiteindelijk bepaalt de speler nog steeds waar hij wil voetballen. De club weet dat ik heel graag naar een grote buitenlandse club ga. Ik ga nu eerst terug naar mijn vaderland voor de nationale ploeg. Ik hoor daar wel of er nog iets gebeurt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!