Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Huntelaar blij voor Robin van Persie


3 september 2012 - Klaas Jan Huntelaar is onder Louis van Gaal de onbetwiste aanvalsleider van Oranje. De aanvaller van Schalke 04 was onder de indruk van de prestaties van Robin van Persie. Afgelopen weekend scoorde hij voor Manchester United drie keer.

"Hij heeft het goed gedaan. Ik ben blij als de Nederlandse internationals het goed doen", aldus Huntelaar in gesprek met NuSport. The Hunter scoorde afgelopen weeken tegen Augsburg zelf eenmaal. Daarnaast zag hij Ibrahim Afellay debuteren.

Schalke boekte een eenvoudige zege op Augsburg. "Het was een goed weekend. Het zal nog moeten blijken of we er beter op geworden zijn, maar we zijn sterk bezig", vervolgt Huntelaar. "We hadden wat spelers die weg zijn gegaan, dus het is goed dat er spelers met kwaliteit zijn bijgekomen."

Huntelaar weet ook dat Afellay zich niet van de wijs laat brengen nu hij niet werd geselecteerd. "Hij is druk met verschillende dingen omdat hij natuurlijk net een nieuwe club heeft. Hij was vooral blij dat hij heeft gedebuteerd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!