Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Gaal roept De Jong op als vervanger Dost


3 september 2012 - Bas Dost is niet inzetbaar voor het Nederlands Elftal tegen Turkije en Hongarije. De aanvaller van Wolfsburg heeft te veel hinder van een enkelblessure. Louis van Gaal heeft inmiddels Luuk de Jong opgeroepen als vervanger.

Van Gaal verkiest de aanvaller van Borussia Mönchengladbach boven Ricky van Wolfswinkel (Sporting Lissabon). Natuurlijk heeft De Jong als voordeel dat hij al 7 keer (1 goal) eerder voor het Nederlands Elftal in actie kwam. Van Wolfswinkel speelde slechts eenmaal in actie, dat was het eerste oefenduel na de verloren WK-finale tegen Spanje waarbij alle WK-gangers rust kregen.

Nederland speelt vrijdag in Amsterdam tegen Turkije. Vier dagen later, op dinsdag, is Hongarije in Boedapest de tegenstander. Het zijn de eerste twee wedstrijden van Oranje in de kwalificatie voor het Wereldkampioenschap van 2016 in Brazilië.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!