Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Amsterdam ArenA kleurt vrijdag niet alleen oranje


3 september 2012 - De Amsterdam ArenA kleurt aanstaande vrijdag niet alleen oranje. Tijdens het treffen tussen Nederland en Turkije in het kader van WK-kwalificatie zitten er maar liefst 17.500 Turkse fans op de tribune.

De KNVB verkocht tot dusver 44.000 van de 49.000 beschikbare tickets. Daarvan zijn er dus maar liefst 17.500 verkocht aan Turkse fans. Het Turkse tribunevak is daarmee ook direct uitverkocht. Voor Oranje-fans zijn er dus nog wel tickets beschikbaar.

De Turkse fans zijn voornamelijk woonachtig in Nederland, België en Duitsland. In de Amsterdam ArenA kunnen ze hun vaderland steunen. Bekendste namen in de selectie van bondscoach Abdullah Avci zijn Arda Turan, Emre (beide Atletico Madrid), Hamit Altintop (Galatasaray) en ex-Feyenoorder Nuri Sahan (nu Liverpool)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!