Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Toeschouwers in Almere belagen 'belchinees'


3 september 2012 - Er is een klein relletje ontstaan in voetballand. Er is een 'belchinees' gesignaleerd bij Almere City FC - FC Oss (2-3). Volgens Voetbal International moest de politie de Aziaat uit het stadion zetten nadat een groot aantal toeschouwers dacht dat de wedstrijd gefixt was.

In het duel vielen maar liefst drie rode kaarten voro de thuisploeg. Ook een van de grensrechters maakte een aantal dubieuze beslissingen. Een 'belchinees' zou onophoudelijk aan twee telefoons gekluisterd zitten. Dit alles zorgde voor ongeruste toeschouwers die dachten dat de wedstrijd verkocht was.

De politie moest uiteindelijk ingrijpen. De 'belchinees' moest onder bescherming het stadion verlaten, hij bleek geen Nederlands te spreken. De politie is buiten het stadion zijn antecedenten nagegaan. De KNVB noemt het opvallend dat het door Almere City niet is geïnformeerd over het voorval.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!