Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vukovic in onderhandeling met Troyes


3 september 2012 - PSV hoopt op korte termijn afscheid te kunnen nemen van Jagos Vukovic. De Servische verdediger is in onderhandeling met het Franse Troyes over een overgang, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Franse transfermarkt sluit dinsdagavond.

Vukovic heeft geen enkele toekomst meer bij PSV. In het shirt van PSV speelde hij slechts 9 competitieduels. Afgelopen seizoen werd de 24-jarige verdediger door PSV verhuurd aan Roda JC. De verdediger heeft nog een contract tot volgend jaar zomer.

Een vertrek van de Servische verdediger betekent voor PSV een forse besparing op de loonkosten. Servië behoort immers niet tot de Europese Unie waardoor Vukovic een behoorlijk salaris kan bijschrijven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!