Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Persie: 'Eer om hier te zijn'


4 september 2012 - Robin van Persie was de beste speler in de afgelopen speelronde van de best competitie ter wereld: met drie goals leidde hij Manchester United naar drie punten in de Premier League. Toch is Van Persie niet de aanvalsleider van het Nederlands Elftla.

"Wat de bondscoach moet doen na mijn sterke optreden dit weekend? Ik zou het niet weten", aldus Van Persie tegenover een journalist van De Telegraaf. "Of ik mijn goede vorm mee kan nemen naar Oranje is afwachten, elke wedstrijd is anders."

Van Persie in gesprek met het Algemeen Dagblad: 'Ik vind het nog steeds een eer om hier te zijn. Dat zal echt niet veranderen. Ook niet als ik de komende duels niet zal spelen.' De aanvaller praat weer met Nederlandse journalisten maar is wel een stuk behoudender dan in het verleden.

De aanvaller had maandag nog een gesprek met bondscoach Louis van Gaal. 'Het was een heel goed gesprek,' liet Va Persie in het midden hoe het gesprek was. Maar wat vind Van Persie nu zelf van zijn rol bij Oranje? 'Het is niet belangrijk wat ik vind. Dat zijn vragen voor de bondscoach. Ik ben voor iedere positie beschikbaar.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!