Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jonathan Reis: 'PSV nog altijd dankbaar'


4 september 2012 - Jonathan Reis is dit seizoen een van de smaakmakers bij Vitesse. De overgang van PSV naar Arnhem viel vorig seizoen niet in goede aarde bij de PSV-fans. Reis neemt het de supporters niet kwalijk omdat ze volgens de Braziliaan slechts een kant van het verhaal kennen.

"Ik ben PSV nog altijd dankbaar dat ik in de zomer van 2010 mocht terugkeren," aldus Reis in NuSport over de rentree in Eindhoven na een cocaïneverslaving. "Die club heeft me altijd geweldig geholpen. Ik heb natuurlijk domme dingen gedaan. Maar zelfs toen ik in september 2010 nog een keer de fout inging door de avond voor een wedstrijd te gaan stappen, hebben ze me vergeven."

"Dat ik voor Vitesse ben gaan spelen, is me door de PSV-supporters niet in dank afgenomen. Toen ik vorig seizoen voor het eerst terugkwam in het Philips Stadion werd ik flink uitgefloten. Zelfs toen ik de spelersbus van Vitesse instapte, stonden mensen me uit te schelden."

Reis vervolgt tegenover NuSport: "Ik snap het wel. Ze weten niet precies hoe het is gegaan. Alleen Marcel Brands is aan het woord geweest, ik nog niet. Maar nu wil ik ook mijn kant van het verhaal vertellen. Ik heb PSV namelijk nooit willen verlaten. De club wilde mijn contract niet verlengen, en geloof me, ik vroeg echt geen buitensporig bedrag. Ik moest het vorige zomer zelf maar uitzoeken. Gelukkig is mijn zaakwaarnemer toen financieel bijgesprongen. Pas als het beter zou gaan, lag er bij PSV weer een contract klaar. Dat was heel teleurstellend."

"Veel mensen bij PSV zullen voor altijd in mijn hart blijven, maar de nieuwe beleidsmakers niet. Bij Vitesse geloofden ze gelukkig wel in me, ook al was ik bij het ondertekenen van mijn contract nog lang niet op niveau."

Reis verlengde bij Vitesse onlangs zijn contract tot de zomer van 2016.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!