Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nuytinck ziet zich niet als verlosser Anderlecht


4 september 2012 - Bram Nuytinck maakte in de slotweek van de transfermarkt de overstap van NEC naar Anderlecht. De Belgische Champions League-deelnemer betaalde maar liefst 3 miljoen euro aan NEC voor de aanvoerder van Jong Oranje.

Southampton, West Bromwich Albion en Napoli klopten voor Nuytinck aan maar de voorkeur ging uit naar het Anderlecht van John van den Brom. "Anderlecht was gewoon de beste keuze", aldus Nuytinck tegenover Gazet van Antwerpen. "Zelfs zonder de Champions League had ik hier getekend."

De 22-jarige verdediger bekeek afgelopen weekend het treffen tussen Anderlecht en Racing Genk. Nuytinck was onder de indruk: "De beleving was top, alleen de eindstand was jammer. Die kroegjes rond het stadion maakt alles echt gezellig. De supporters herkenden me zelfs al en wensten me veel succes."

"Ik ben de verlosser van Anderlecht niet. Mijn collega-verdedigers kunnen één voor één goed voetballen. Champions League? Daar kunnen we bewijzen hoe goed we wel zijn."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!