Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Wiel stopt met Twitter


4 september 2012 - Gregory van der Wiel rondde gisteren zijn transfer naar de Franse topclub Paris Saint-Germain af. De rechtsback wil zich voorlopig volledig focussen op zijn nieuwe werkgever. Daar hoort een Twitter-account niet bij, deze is dan ook voorlopig afgesloten.

"Ik ga m'n Twitter voorlopig afsluiten, ik wil me echt focussen op m'n nieuwe club en er schoon en zonder vooroordelen in gaan", aldus Van der Wiel in een van zijn laatste Twitter-berichten. Dat Van der Wiel populair was op Twitter kan wel worden gesteld: de back had maar liefst 250.000 volgers.

De 24-jarige Van der Wiel tekende gisteren een vierjarig contract bij Paris Saint-Germain. De Franse miljoenenploeg heeft de back overigens geen Twitter-verbod opgelegd. In het verleden kwam Van der Wiel wel geregeld in de problemen. Zo Twitterde hij een dag na een afzegging voor Oranje (vanwege een blessure) een foto midden in de nacht na een concertbezoek.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!