Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'PSV wordt kampioen van Nederland'


4 september 2012 - Vier speelrondes zijn inmiddels gespeeld. Nog 30 competitieduels te gaan en de competitie zit er op. Welke club staat er aan het einde van het seizoen met de schaal in hun handen? Bookmaker Unibet waagt een eerste voorspelling.

Bij Unibet is het namelijk mogelijk te wedden op de kampioen van de Eredivisie. PSV wordt gezien als de grote favoriet. Er wordt 'slechts' 2,40 maal de inleg uitgekeerd bij een weddenschap op het kampioenschap van PSV. Bij Unibet is het ook mogelijk te wedden op een top drie klassering van een team. De quotering van PSV is 1,01. Een top drie klassering kan PSV volgens Unibet dan ook niet ontlopen.

PSV lijkt daarmee te profiteren van de afgelopen transferperiode waar het spelers als 'Zanka' Jorgensen, Luciano Narsingh en natuurlijk Mark van Bommel wist te verwelkomen. Daarnaast was er met de terugkeer van Dick Advocaat ook weer een echte kampioenenmaker in Eindhoven. Ajax volgt op een tweede plek met een quotering van 3 keer je inleg. De kampioen van de afgelopen twee seizoenen zag de nodige spelers vertrekken.

De kans dat FC Twente, nu aan kop in de Eredivisie met 12 punten uit 4 duels, is interessant met 5,50 maal je inzet. Van Feyenoord (9,50 x inzet) of AZ (11x de inleg) worden door de bookmakers van Unibet al helemaal geen wonderen meer verwacht. Terwijl een weddenschap op Vitesse (30 x inzet) of SC Heerenveen (60 x inleg) zeer lucratief kunnen zijn bij een kampioenschap.

De acht grootste titelkandidaten volgens Unibet:
1. PSV (2,40 x inleg)
2. AJax (3 x inleg)
3. FC Twente (5,50 x inleg)
4. Feyenoord (9,50 x inleg)
5. AZ (11 x inleg)
6. Vitesse (30 x inleg)
7. SC Heerenveen (60 x inleg)
8. FC Utrecht (125x inleg)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!