Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB voelt niets voor voorstel Van Bommel


5 september 2012 - Mark van Bommel staat na vier duels al op vier gele kaarten. Bij een volgende gele kaart is de aanvoerder van PSV geschorst. Van Bommel stelde onlangs in een interview dat in de topcompetities een andere opbouw is van schorsingen en dat dit ook iets voor Nederland kan zijn.

In de Bundesliga en Serie A volgen er schorsingen na kaart 5, 10 en 15. In de Premier League is er weer een ander systeem. Bonden kunnen hier zelf over beslissen. De KNVB voelt weinig voor bijvoorbeeld de Duitse opzet. De KNVB in een redactie tegenover het Algemeen Dagblad: 'De huidige opzet past bij één van de speerpunten van ons beleid waarbij we vinden dat sportiviteit en respect voorop moeten staan. Spelers vervullen hierin een belangrijke rol.'

Er verandert dus niets en wat betreft Van Bommel. Wanneer de aanvoerder van PSV volgend weekend in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht een gele kaart aanloopt zal hij geschorst zijn voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord een week later.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!