Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV weet Vukovic niet aan Troyes te sluiten


5 september 2012 - PSV zit nog zeker een half jaar opgescheept met Jagos Vukovic. De centrale verdediger onderhandelde met het Franse Troyes maar een overgang naar de club uit Ligue 1 ketste op het laatste moment af.

Troyes besluit zich uiteindelijk te versterken met Maxime Colin van Boulogne. De Franse club had eerder de intentie om Vukovic van PSV te huren. De 22-jarige Vukovic zit op een dood spoor bij PSV. Hij werkt zijn trainignen en wedstrijden af voor Jong PSV. Vukovic werd door PSV vorig jaar nog verhuurd aan Roda JC.

PSV had graag afscheid genomen van de Servische verdediger omdat hij met zijn salaris van spelers rvan buiten de Europese Unie behoorlijk drukt op de salariskosten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!