Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nijholt denkt toch na over Amkar Perm


5 september 2012 - Gianluca Nijholt overweegt alsnog een Russisch avontuur aan te gaan. Amkar Perm heeft nog altijd belangstelling. Eerder hield de 22-jarige middenvelder de interesse af. Nu zou Nijholt met Amkar Perm in gesprek zijn over een dienstverband, zo meldt Voetbal International.

De 22-jarige Nijholt zou de eerste West-Europese speler in de selectie van Amkar Perm kunnen worden. Perm ligt op zo'n 1.100 kilometer van Mskou. Amkar Perm is de nummer nummer negen van de Russische Premjer-Liga, het hoogste niveau van het land. FC Utrecht is bereid de middenvelder ondanks een doorlopend contract transfervrij te laten vertrekken.

"Wij gunnen hem dat en vinden het ook belangrijk dat spelers bij ons op een goede manier afscheid nemen", aldus Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht, in Voetbal International. "Wij gaan ervan uit dat dit rondkomt, hij is er niet voor niets voor de tweede keer naartoe gegaan."

Eerder werd Amkar Perm het met RKC Waalwijk eens over de transfervoorwaarden van Ard van Peppen. De aanvoerder gaf echter de voorkeur aan een langer verblijf in Waalwijk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!