Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nijholt definitief naar Amkar Perm


5 september 2012 - FC Utrecht neemt definitief afscheid van Gianluca Nijholt. De 22-jarige middenvelder gaat aan de slag in Rusland bij Amkar Perm. 1100 kilometer van Moskou lag een driejrig contract voor Nijholt klaar.

Amkar Perm is de huidige nummer negen van de Russische Premjer Liga, het hoogste niveau van het land. Nijholt had in de Domstad weinig uitzicht op speelkansen. Om die reden was FC Utrecht dan ook bereid om Nijholt transfervrij te laten vertrekken. De middenvelder maakte al in 2007 zijn debuut voor FC Utrecht maar hij speelde slechts 40 duels in de Eredivisie voor 'zijn' club. Eerder behoorde Nijholt al vijf jaar tot de jeugdopleiding van Utrecht.

"Je kunt zeggen dat Gianluca een jongen van de club is, een echte Utrechter. Soms loopt het echter niet helemaal zoals je van tevoren met elkaar hoopt", zegt Hoofd Spelerszaken a.i. Edwin de Kruijff op de website van FC Utrecht. "Wij hebben Gianluca al in een vroeg stadium aangegeven dat zijn toekomst niet langer bij FC Utrecht ligt. Hij heeft dit goed opgepakt en zich professioneel opgesteld."

De Kruijff vervolgt: "Samen met hem hebben wij gekeken naar een passende oplossing, waarbij wij vanaf het begin met hem hebben meegedacht. Ondanks zijn doorlopende verbintenis leggen wij Gianluca geen strobreed in de weg voor een transfervrije overstap. Wij gunnen Gianluca het allerbeste en nemen op een later moment op passende wijze afscheid van hem."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!