Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente schrijft Kuiper niet in


6 september 2012 - FC Twente heeft Nicky Kuiper niet opgenomen op de Europese lijst. De linksback, die al twee seizoenen kampt met blessureleed, is daarmee niet inzetbaar voor FC Twente in de groepsfase van de Europa League.

De Tukkers voegden Edson Braafheid, Dedryck Boyata en Jerson Cabral wel toe aan de spelerslijst voor de groepfase. Het drietal kwam op de laatste dag, 31 augustus, van de transfermarkt, over van respectievelijk Hoffenheim, Macnhester City en Feyenoord.

Kuiper doorliep het grootste deel van de voorbereiding zonder problemen. Vlak voor de start van de Eredivisie liep Kuiper weer een liesblessure. Daar is Kuiper inmiddels weer van hersteld. Naast Kuiper ontbreekt ook de jonge Edwin Gyasi op de lijst van FC Twente. Gyasi speelde in de voorrondes van de Europa League nog mee.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!