Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC neemt weer afscheid van Vadocz


6 september 2012 - Krisztian Vadocz is al weer vertrokken bij NEC. De Hongaarse middenvelder verruilt per direct NEC voor het Deense Odense BK. In tegenstelling tot Nederland is de Deense transfermarkt nog wel open.

NEC contracteerde Vadocz vorig seizoen voor de tweede keer in zijn loopbaan. In Nijmegen verdiende hij eerder een transfer naar het Spaanse Osasuna. Daar was hij in het seizoen 2010/2011 niet langer een basiskracht waardoor hij vorig jaar zomer besloot terug te keren naar De Goffert.

In tegenstelling tot zijn eerste Nijmeegse periode kon Vadocz nu echter geen basisplaats verkrijgen. Trainer Alex Pastoor gaf de voorkeur aan andere middenvelders. De 27-jarige middenvelder trekt nu naar het Deense Odense BK dat eerder deze week al voormalig FC Utrecht-speler Michael Silberbauer contracteerde. Voor NEC betekent het vertrek van Vadocz een welkome besparing op de salariskosten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!