Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Gaal voert wijzigingen door


7 september 2012 - Bondscoach Louis van Gaal heeft ingrijpende wijzigingen doorgevoerd in zijn opstelling voor het duel met Turkije. Volgens het Algemeen Dagblad en De Telegraaf hebben onder andere Maarten Stekelenburg en Klaas Jan Huntelaar hun plaats verloren.

Van Gaal geeft op doel de voorkeur aan Tim Krul. De doelman is een van de beste keepers van de Premier League terwijl Maarten Stekelenburg in de Serie A niet kon overtuigen bij AS Roma. Opvallend omdat Krul bij Bert van Marwijk derde keus was achter Stekelenburg en Vorm.

Janmaat en Clasie gaan vanavond debuteren. Voor de rechtsbackpositie zijn weinig andere keuzes en Janmaat doet het op een hoger niveau (van Heerenveen naar Feyenoord) goed. Bijkomend voordeel is dat hij opnieuw een koppel vorm met Luciano Narsingh (PSV). Vorig jaar speelde beide al in Friesland achter elkaar. Of Fer zijn debuut maken is de vraag. Algemene Dagblad en De Telegraaf weten het niet: het wordt een keuze tussen Strootman en Fer.

In de punt van de aanval kan Van Gaal niet om Robin van Persie heen. Ook bij Manchester United laat de aanvaller zien tot de beste spitsen ter wereld te behoren. Afgelopen weekend scoorde hij drie keer tegen Southampton.

Vermoedelijke opstelling Oranje volgens het Algemeen Dagblad: Krul; Janmaat, Heitinga, Martins Indi, Willems; Fer, Clasie, Sneijder; Narsingh, Van Persie en Robben.

Vermoedelijke opstelling Oranje volgens De Telegraaf: Krul; Janmaat, Heitinga, Martins Indi, Willems; Strootman, Clasie, Sneijder; Narsingh, Van Persie en Robben.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!