Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

David kan zich niet ontwikkelen bij FC Twente


7 september 2012 - Chris David zit op een dood spoor bij FC Twente nadat hij enige tijd geleden kenbaar had gemaakt geen trek te hebben in het verlengen van zijn contract. De negentigjarige middenvelder moet het doen met trainingen bij de beloften van FC Twente

David zal bij FC Twente niet in actie komen tijdens officiële wedstrijden. De aanvallende middenvelder wordt gezien als een van de grootste talenten van Nederland. Zijn toekomst lijkt echter niet meer in Enschede te liggen nadat de in Amsterdam geboren David besloot niet te willen verlengen.

Fulham sloot met FC Twente in januari een akkoord over David. De middenvelder was ook al persoonlijk rond met de club van manager Martin Jol. David kwam echter niet door de medische keuring. Ondanks het feit dat die transfer afketste houdt FC Twente voet bij stuk: contract verlengen of blijven trainen bij de beloften.

Mogelijk dat de Engelse club in januari, wanneer de transfermarkt weer opent, een nieuwe poging zal wagen. Eerder werd Ajax ook al met de jeugdinternational in verband gebracht. Tot die tijd zal David gewoon moeten trainen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!