Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Erik Pieters ziet rol in hart van verdediging


7 september 2012 - Erik Pieters werkt hard aan zijn rentree na het blessureleed. De verdediger van PSV miste door de blessure het Europees Kampioenschap en ziet Jetro Willems wekelijks beter worden. Pieter heeft echter veel vertrouwen in de periode na zijn blessure waarbij hij zich ook zal richten op het centrum van de verdediging.

"Het is voor een trainer ook altijd fijn dat hij een speler heeft die op twee posities kan spelen", aldus Pieters tegenover Omroep Brabant. "Maar in de jeugd bij FC Utrecht heb ik altijd links centraal in de verdediging gespeeld. Ik denk dat ik daar beter tot mijn recht kom dan op de linksbackpositie. Het is zeker een positie waar ik graag wil spelen. Het kan zomaar dat ik bij PSV terugkeer als centrale verdediger."

Aan een transfer wil hij voorlopig niet denken. Pieters stond eerder nadrukkelijk in de belangstelling van NEwcastle United. "Als ik het EK had gespeeld was het wel zo goed als zeker geweest dat ik was vertrokken. Maar ik was niet rond met Newcastle. Het heeft niet gespeeld omdat ik geblesseerd was. Dan houdt het op. Ik heb puur pech gehad. Het is gewoon klote dat het is gebeurd, maar het risico dat ik nog een keer geblesseerd raak, is er niet."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!