Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jong Oranje heeft geen kind aan Oostenrijk


7 september 2012 - Jong Oranje heeft zich gekwalificeerd voor de playoffs voor het Europees Kampioenschap. In Tilburg werd het al uitgeschakelde Oostenrijk met 4-1 aan de kant gezet. De ploeg van Cor Pot had vanavond aan een puntje genoeg voor groepswinst.

De jonge Oranje leeuwen hadden weinig te duchten van Jong Oostenrijk. Bij rust was het in Tilburg al 3-0 door goals van Bram Nuytinck, Genaro Zeefuik en Georginio Wijnaldum. De laatste kwam tot stand uit een strafschop. Wijnaldum zag zijn zwakke penalty nog gestopt worden maar in de rebound was het alsnog raak voor de PSV-middenvelder.

Na rust deed Jong Oostenrijk via Sabitzer nog eens iets terug. Het slotakkoord was echter toch weer voor Jong Oranje. Rick ten Voorde tekende voor de 4-1 eindstand. Op dat moment stonden de gasten al met een man minder. Hinteregger kreeg na 56 minuten spelen zijn tweede gele kaart.

In juni 2013 vindt het Europees Kampioenschap in Israël plaats. Later zal er geloot worden voor de playoffs.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!