Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Janmaat was Janmaat niet'


8 september 2012 - Daryl Janmaat en Jordy Clasie maakte vrijdagavond hun debuut voor het Nederlands Elftal en werden daarmee beloond met hun sterke speler bij Feyenoord. Janmaat bleef na rust achter in de kleedkamer, Clasie werd vlak na rust gewisseld.

Beide spelers vielen iets wat tegen in het duel tegen Turkije. "Daarom heb ik ze na rust gewisseld", stelde Van Gaal over de Feyenoorders. "Janmaat was Janmaat niet. Clasie kan juist goed vooruit spelen. Maar dat deed hij niet. Ik was in de eerste helft ook niet tevreden over Martins Indi en Willems. Zij hebben zich in de tweede helft knap hersteld."

In de slotfase van het duel moest John Heitinga nog naar de kant. "Dat deed ik liever niet, want ik vond John erg goed spelen. Heitinga kon echter niet verder. Hij had kramp. Maar volgens mij was dat het enige. Hij is dus niet geblesseerd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!