Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dwight Tiendalli op weg naar Swansea City


10 september 2012 - Dwight Tiendalli gaat aan de slag in de Premier League. De verdediger zit zonder club en kan zo de gesloten transfermarkt omzeilen. Bij Swansea City lag voor Tiendalli een eenjarig contract klaar, dat meldt De Telegraaf.

De 26-jarige verdediger zal deze ochtend een medische keuring ondergaan. Gisteren was Tiendalli al in Wales neergestreken met diens zaakwaarnemer Sigi Lens. Uitkomst was een eenjarig contract waarbij Tiendalli linksback Neil Taylor moet vervangen. Taylor raakte onlangs geblesseerd. Wanneer Tiendalli de medische keuring door komt dan traint de verdediger vandaag al mee met de selectie van Michael Laudrup.

Swansea City kleurt daarmee steeds meer Nederlands. Michel Vorm, Kemy Agustien en Jonathan de Guzman zijn al langer in Swansea actief. Swansea City staat na drie duels op de tweede plaats in de Premier League. Er werden al 7 punten behaald. Tiendalli had deze zomer een aflopend contract bij FC Twente dat niet werd verlengd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!