Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heitinga wil niet meer terugkijken


10 september 2012 - Afgelopen vrijdag was John Heitinga de meest ervaren Oranje-speler in de defensie. De druk was enorm. "Maar daar word ik na 82 interlands niet meer zenuwachtig van", benadrukte Heitinga in gesprek met De Telegraaf.

Heitinga had een matig EK in Polen en Oekraine achter de rug. In de media werd gesuggereerd dat de toenmalige bondscoach Bert van Marwijk 'klaar' was met de Everton-verdediger. "Ik heb het nooit uit de mond van Van Marwijk zelf gehoord, dus weet niet of ik was afgeschreven. Uit mijn mond geen slecht woord over Van Marwijk."

"Het EK was matig, maar laten we niet vergeten dat we onder hem ook tweede op het WK zijn geworden", vervolgde Heitinga in De Telegraaf. "Het is nu echter tijd om vooruit te kijken. Ik wil de komende twee jaar van waarde zijn voor de ploeg en weet dat ik dat kan. En bij Everton moet ik weer gaan spelen. Ik voel me wel sterk, maar dat is iets anders dan wedstrijdfit. Dat ik vijf minuten voor tijd kramp kreeg, had daar ook mee te maken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!