Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tiendalli blij met kans bij Swansea City


10 september 2012 - Dwight Tiendalli gaat definitief aan de slag in de Premier League. Swansea City is de nieuwe werkgever van de back. Tiendalli zat zonder club nadat hij afgelopen zomer besloot zijn aflopende verbintenis bij FC Twente niet te verlengen. Door zijn transfervrije status had Tiendalli niets te maken met de sluiting van de transfermarkt.

Tiendalli tekende in Wales een contract tot het einde van het seizoen. Swansea City, dat verrassend sterk het seizoen begon met zeven punten uit de eerste drie duels, moest op zoek naar een linksback. Eerste keus Neil Taylor is namelijk maanden uitgeschakeld. Tiendalli dient dan ook als noodverband voor het elftal van Michael Laudrup.

Tiendalli won informatie in bij zijn oud-teamgenoot Jonathan de Guzman, beide speelden eerder samen bij Feyenoord. Tiendalli op de website van Swansea City: 'Ik heb het met Jonathan over de club gehad en hij zei alleen maar positieve dingen. Hij was heel enthousiast over de mensen, de spelers en de fans. Ik sta te trappelen om hard te trainen en een plek te veroveren in de basis. De speelstijl is een mix van Nederlands en Spaans voetbal en dat past goed bij me.'

Door de overstap van Tiendalli naar Swansea City kleurt de club nog meer Oranje. Eerder maakten Michel Vorm, Kemy Agustien en Jonathan de Guzman al de overstap naar de club uit Wales. Hagenaar John van Zweden is een van de aandeelhouders van de Premier League-club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!