Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Van Seumeren wil alle aandelen FC Utrecht'


10 september 2012 - Frans van Seumeren bezit op dit moment bijna twee-derde van alle aandelen van FC Utrecht. Het doel is om ooit volledig eigenaar te worden van de Domstedelingen, dat stelt FC Utrecht-directeur Wilco van Schaik in het RTV Utrecht-programma Namen & Rugnummers.

Van Schaik stelde tegenover RTV Utrecht: "Het is zeker zijn ambitie, maar ik verwacht het niet op korte termijn. Ik denk dat hij de tijd nog niet rijp vindt." Van Schaik laat ook weten dat Van Seumeren niet nog meer geld in de club gaat steken. "Hij heeft er al zeker 30 miljoen in zitten. Als we nu nog meer willen, moet het van andere geldschieters komen."

De FC Utrecht-directeur was in het programma ook optimistisch over de toekomst van de club. Financieel staat Utrecht al jaren niet goed voor met hoge begrotingstekorten. "Vorig jaar kwamen we 10 miljoen te kort, dit jaar verwacht ik dat we dat tekort halveren." In 2015 moet er met een sluitende begroting gewerkt worden. "Dat gaan we bereiken door in de uitgaven te snijden, en door meer geld binnen te halen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!