Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ziekenboeg FC Twente puilt uit


10 september 2012 - De ziekenboeg van FC Twente puilt uit. Nacer Chadli en Andreas Bjelland waren daar al even aanwezig. Afgelopen weekend kwam Leroy Fer daar bij met een knieblessure. Nu is ook Dimitry Bulykin voorlopig niet inzetbaar.

Volgens FC Twente ging de Russische aanvaller vandaag onder het mes en is hij voorlopig niet inzetbaar. Bulykin was de afgelopen vier wedstrijden de aanvalsleider van FC Twente. Hierdoor moest Luc Castaignos uitwijken naar de flanken. Volgens de website van FC Twente is er door orthopedisch chirurg Roy Hoogeslag een deel van binnenmeniscus in linkerknie van Bulykin verwijderd.

De Rusissche aanvaller is evenals Leroy Fer tussen de 2 en 6 weken uit de roulatie. Mogelijk dat komend weekend in het treffen met Willem II ook geen beroep gedaan kan worden op Douglas. De Braziliaanse verdediger met een Nederlands paspoort kampt eveneens met pijntjes.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!