Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Babos snapt keuze voor Tim Krul


11 september 2012 - Gabor Babos, de Hongaarse doelman van NEC, snapt de keuze van Louis van Gaal voor Tim Krul. De doelman van Newcastle United krijgt van Van Gaal de voorkeur boven Maarten Stekelenburg. De laatste verdedigt vanavond in Boedapest wel het doel van Oranje door een blessure van Krul.

Babos in De Telegraaf: "Krul debuteerde (in een kwalificatieduel) tegen Turkije onder moeilijke omstandigheden, maar hield de nul." De 37-jarige doelman behoort overigens niet meer tot de selectie van het Hongaarse nationale team.

"Hoe dat dan gebeurt, maakt mij niet uit", vervolgt Babos. "Begrijp me niet verkeerd, ik vind Stekelenburg een heel goede keeper. Hij heeft echter een ongelukkig jaar achter de rug bij AS Roma en zag er op het EK en tegen België een paar keer niet goed uit. Terwijl Tim het bij Newcastle uitstekend deed."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!