Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman over Hongarije: 'Redelijk tot goed'


11 september 2012 - Erwin Koeman was in het verleden bondscoach van Hongarije. De huidige trainer van RKC Waalwijk kijkt dan ook uit naar het treffen in Boedapest tussen Hongarije en Nederland.

Koeman in De Telegraaf: "Ik volg het Hongaarse voetbal nog altijd met bijzondere belangstelling en ik moet zeggen dat ze momenteel een redelijk tot goede ploeg hebben. Ik denk zeker dat ze het gevoel hebben, dat dit hét moment is om een resultaat te halen tegen Oranje, dat toch met een deels onervaren ploeg aantreedt. Met spelers als Adam Szalai, Vladimir Koman en Krisztian Nemeth van Roda JC, die op de bank zal beginnen, heeft Hongarije een aantal heel goede, jonge talenten, en Balazs Dzsudzsak is natuurlijk een topspeler."

Hongarije was voor het laatst in 1986 actief op het een groot toernooi. "De laatste jaren zit er wel groei in. Er is voldoende talent, maar in mijn tijd heb ik ervaren dat talenten op jonge leeftijd de verkeerde keuze maken door naar een grote buitenlandse club te gaan, waar ze niet spelen. Daardoor ontwikkelen veel spelers zich niet goed door. Het zou goed zijn als meer Hongaarse talenten een tussenstap in bijvoorbeeld Nederland maken, voordat ze naar een topcompetitie gaan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!