Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VP Kijkwijzer: Wat is er vanavond nog meer op tv


11 september 2012 - Oranje en Hongarije trappen vanavond om 20.30 uur in Boedapest af. Er zijn echter veel meer wedstrijden vanavond die de moeite waard zijn. VoetbalPlus.nl stelde een top 3 samen van wedstrijden die zowel op televisie als gratis op internet te bekijken zijn.

Nummer 1 BelgiŽ - KroatiŽ
Na de zege in en tegen Wales is er een nieuwe uidaging voor Belgie. De Rode Duivels willen eindelijk weer eens naar een groot toernooi en zullen hiervoor moeten afrekenen met KroatiŽ, een land dat de afgelopen jaren juist wel op dat podium acteerde. Het is een bijzonder zware opgave voor de jonge Belgen. Unibet ziet BelgiŽ als de grote favoriet (quotering 1,95) en zendt het duel live uit via Unibet Live en Canvas.

Nummer 2 Engeland - OekraÔne
Zo wordt vanavond Engeland - OekraÔne opnieuw gespeeld. Beide teams hadden eerder dit jaar ook al een ontmoeting: in de groepsfase van Euro 2012. De wedstrijd wordt vanavond live uitgezonden op Eredivisie Live. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Nummer 3 Oostenrijk - Duitsland
Wedstrijden tussen Oostenrijk en haar grote zus Duitsland staan altijd garant voor spektakel. Oostenrijk kan altijd een stapje meer zetten tegen haar noorderbuur. Mogelijk kan het zelfs wel voor een klein stuntje gaan zorgen. De wedstrijd begint vanavond om 20.35 uur en wordt live uitgezonden op ARD en Unibet Live.

Unibet zendt op haar live kanaal nog een groot aantal wedstrijden. Voor het volledige overzicht: Unibet Live.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!