Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Aziatische toer lonkt voor Oranje


12 september 2012 - De KNVB staat op het punt een lucratief contract te tekenen voor een Aziatische toer volgend jaar zomer, zo meldt De Telegraaf. Oranje heeft in juni geen WK-kwalificatieduels en neemt ook geen deel aan de Confederations Cup.

Op dit moment voert de KNVB bespreken met de nationale bonden van Indonesie en China. Hoogstaand zal het waarschijnlijk niet worden. China is de nummer 78 op de FIFA-wereldranglijst en verloor deze week nog met 8-0 van Brazilië. Indonesië is zelfs de nummer 168 van de wereld is.

Het zal niet de eerste keer zijn dat het Nederlands Elftal naar Azie afreist. Zo speelde Oranje in 2007 onder bondscoach Marco van Basten oefeninterlands tegen Zuid-Korea en Thailand.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!