Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente aast op Ghanees toptalent


12 september 2012 - FC Twente hoopt zo spoeidig te versterken met het Ghanese supertalent Shadrach Eghan. De middenvelder, die al enkele malen bij FC Twente op bezoek was, wordt komende week achttien jaar.

Shadrach maakte in Enschede tijdens de verschillende trainingsstages een uitstekende indruk. FC Twente wil nu de speler 18 wordt dan ook overgaan tot een verbintenis. Ook Shadrach voelt daar iets voor. Shadracht moet als speler van buiten de Europese Unie een minimaal jaarsalaris ontvangen van 229.000 euro omdat hij nog onder de 21 jaar is.

FC Twente was ook onder de indruk van een andere tester, Sheldon Bateau. De clubleiding heeft echter besloten niet met de 21-jarige verdediger in zee te gaan. Dat komt met name omdat hij als speler van buiten de Euroepse Unie minimaal 458.000 euro per jaar moet verdienen. Dat vindt FC Twente een te hoog bedrag. Inmiddels is er Belgische interesse voor Bateau.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!