Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Martins Indi verwacht zaterdag te kunnen spelen


12 september 2012 - Bruno Martins Indi verwacht dat hij komend weekend voor Feyenoord inzetbaar is in het thuisduel tegen PEC Zwolle. De verdediger viel gisteren in de tweede helft van Hongarije - Nederland uit met een bovenblessure.

Martin Indi speelde dinsdag pas zijn derde interland voor Oranje en pakte al zijn eerste goal mee. De jonge verdediger tekende met het hoofd voor de 1-2. Feyenoord hoopt dan ook op zijn inzetbaarheid mede omdat Stefan de Vrij nog altijd uit de roulatie is.

De verdediger over Hongarije - Nederland tegenover de NOS: "Het ging beter dan vrijdag. Al was Hongarije ook wat minder dan Turkije. Wat mijn blessure betreft: ik ga ervan uit dat ik zaterdag kan spelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!